"I'm benefitting from previous research and I have acces to more advanced medicine than those of previous generations."
- Jan Sounes

Medlemsskab

Patient fællesskab

Forskningspanelet er et frivilligt patientfællesskab med flere en 140.500 medlemmer.

Gratis medlemsskab

Det er gratis at være medlem af Forskningspanelet. Du kan altid afslutte dit medlemskab og din data vil blive slettet.

Adgang til forskning

Som medlem tilbyder vi dig deltagelse i kliniske forsøg og forskningsprojekter, der er relevante for dig.

Engageret og oplyst

Du vil modtage nyhedsbreve om den seneste forskning i medicin og behandling samt deltage i onlineundersøgelser om patientbehov indenfor forskning i ny medicin.

Hvorfor være medlem?

Som medlem af Forskningspanelet vil du blive tilbudt deltagelse i kliniske forsøg og forskningsprojekter, der er relevante for dig.

Du vil være en af de første til at teste den nyeste medicin før den kommer ud på apoteket og hospitalerne. Det betyder, at du får tidlig adgang til mulige nye behandlinger af kroniske sygdomme. Du vil også få adgang og kontakt til læger og sygeplejersker, der er specialiseret inden for din sygdom.

Når du melder dig til som frivillig forskningsdeltager, hjælper du forskere med at teste ny medicin og nye behandlinger. Dette muliggør udviklingen af fremtidens medicin, hvilket både vil gavne dig selv og andre patienter.

Du kan altid afslutte dit medlemskab, undlade at deltage i et forskningsprojekt eller afmelde vores nyhedsbreve. Bare skriv til os på
Info@forskningspanelet.dk

Hvad får du ud af at være medlem

Indmeldelse

Du kan melde dig ind som medlem af Forskningspanelet og udfylde vores tilmeldingsskema. Derefter kan vi informere dig om kliniske forskningsprojekter, der passer til dig og dit helbred.

Viden

Når du har meldt dig ind, vil du modtage nyhedsbreve hver tredje måned. De vil inkludere forskningsnyheder, patienthistorier om deltagelse I forskning og letlæselige forskningsrapporter. Dette gør vi for at give dig viden og indsigt i dit eget helbred og behandling af sygdomme.

Indflydelse

Hos Forskningspanelet arbejder vi for at gøre forskning mere patient-centreret. Det betyder, at jeres behov skal være centrum for forskningen i ny behandling og medicin. Vi spørger bl.a. om jeres mening angående specifikke problematikker og emner indenfor forskning.
Efterfølgende præsenterer vi resultaterne til medicinalvirksomheder, så de kan tage jeres holdninger i betragtning, når de designer et nyt klinisk forskningsprojekt, der skal teste en ny medicinsk behandling.

Har du spørgsmål?

Tag et kig på vores side om ofte stillede spørgsmål i forhold til medlemsskab og deltagelse.

Du kan også skrive til os på
Info@forskningspanelet.dk