Om deltagelse i forskningsprojekter

Medlemmer af Forskningspanelet vil blive informeret om kliniske forskningsprojekter, der søger deltagere via. e-mail. Hvis du allerede har udfyldt vores helbredsskema, kan vi kontakte dig, hvis et klinisk forskningsprojekt passer til dine helbredsoplysninger.
Hvordan vi finder et forskningsprojekt, der passer til dig

Match med relevante forskningsprojekter

E-mailen du modtager fra os, indeholder et link til et online spørgeskema. Du skal besvare spørgeskemaet for at vi kan finde ud af om det kliniske forskningsprojekt passer til dig og dine helbredsoplysninger.

Dialog med vores sygeplejerske

Hvis et forskningsprojekt passer til dine helbredsoplysninger, vil du blive kontaktet af vores forskningssygeplejerske, som vil give dig mere information om forskningsprojektet. Hun vil også guide dig igennem de næste trin og sørge for at den nærmeste forskningsafdeling vil kontakte dig, hvis du stadig er interesseret i at deltage i forskningsprojektet.

Konsultation på forskningsafdelingen

Efter du er blevet henvist til den nærmeste forskningsafdeling, vil lægerne og sygeplejerskerne sørge for, at du bliver tilmeldt forskningsprojektet. De vil derefter hjælpe dig med at teste den nye medicin.

Seks gode grunde til at deltage

  1. Du får adgang til den nyeste medicinske behandling
  2. Du er med til at forbedre udviklingen af ny medicin og behandlingen for fremtidige generationer med samme sygdom som dig.
  3. Du modtager behandling og rådgivning fra højt specialiserede læger og eksperter.
  4. Du vil få indsigt og viden om din egen sygdom og helbred.
  5. Du vil være til at fremme den medicinske forskning på danske hospitaler
  6. Du vil i visse tilfælde blive kompenseret for transportudgifter, og i nogle tilfælde vil du modtage finansiel kompensation for deltagelse.

Klinisk forskning er fuldstændig afhængigt af patienters deltagelse for at teste og udvikle ny medicin og nye behandlinger af sygdomme.

Deltagelse er frivilligt, og du har mulighed for at melde dig ud når som helst i processen.