Bekræftelse

Mange tak for din besvarelse


Vi er glade for, at du har givet dig tid til at svare på spørgeskemaet.


Du skulle meget gerne have modtaget en bekræftelse i din mail indbakke om, at vi nu har modtaget dit svar. Husk at tjekke din spam-mappe, hvis du ikke kan finde bekræftelsen i din indbakke.


Hvis ikke du kan finde vores mail bekræftelse i din mail indbakke op til 5 min. efter du har udfyldt spørgeskemaet, kan det skyldes, at du er kommet til at skrive en forkert emailadresse, og vi opfordrer dig derfor til at udfylde spørgeskemaet igen med den korrekte emailadresse.


Hvis du stadigvæk ikke modtager en bekræftelse, så må du meget gerne skrive en mail til info@forskningspanelet.dk, så vi kan hjælpe dig og sikre, at du kan modtage mails fra Forskningspanelet.


Du vil også modtage en e-mail inden for 1-3 hverdage, hvor du får besked om din besvarelse matcher et forskningsprojekts kriterie eller ej. Hvis din besvarelse matcher et forskningsprojekts kriterie, vil en af vores forskningssygeplejersker herefter kontakte dig på telefon og e-mail.


Med venlig hilsen

Forskningspanelet


Om Forskningspanelet

Forskningspanelet er et frivilligt dansk patientfælleskab, med flere end 100.000 medlemmer. Vi arbejder for, at det skal være nemt og sikkert at deltage i forskning. Du bliver tilbudt at deltage i forskellige forskningsprojekter, der er relevante for dig. Og man kan altid takke nej til at deltage. Derudover vil du modtage nyhedsbreve om forskning, forskningsrapporter og meget mere. Forskningspanelet er stiftet og drevet af patientorganisationen James Lind Care, der arbejder for at gøre det nemt og sikkert at deltage i forskning.

Hvis du har spørgsmål om dette forskningsprojekt eller Forskningspanelet generelt, er du meget velkommen til at skrive til vores Forskningsasistent på info@forskningspanelet.dk