Forskningspanelet og Forskningnu: Et Vellykket Samarbejde, Takket Være Jer!

Vi vil gerne rette en hjertelig tak til jer, vores medlemmer af Forskningspanelet, for det fantastiske samarbejde, vi har haft i forbindelse med vores seneste projekt om type 1 diabetes. Jeres støtte og engagement har været afgørende for projektets succes, og vi ønsker at udtrykke vores glæde.

Samarbejdet med Forskningnu: En fornøjelse

Samarbejdet mellem Forskningspanelet og Forskningnu har været en sand fornøjelse. Samarbejdet har indebåret en fælles indsats for at undersøge, hvordan lægemidlet colchicin, som normalt anvendes til behandling af urinsyregigt, muligvis kan påvirke risikoen for hjerte-kar-sygdomme hos personer med type 1 diabetes.

Forskningsprojektet har omhandlet en række specialiserede sundhedsundersøgelser. Dette har  inkluderet ultralydsscanninger af hjerte og lever, målinger af kropssammensætning, besvarelse af spørgeskemaer og indsamling af blod- og urinprøver. Derudover blev en FreeStyle Libre blodsukkermåler påsat tre gange i løbet af forløbet for at monitorere deltagernes blodsukkerprofil.

Vores fælles mål: Positiv forandring

Vi er begejstrede over den store interesse og engagement, vi har oplevet fra jer. Jeres deltagelse har været en afgørende faktor i projektets succes.

Endnu engang, tak for jeres fantastiske bidrag til vores samarbejde.. Vi ser virkelig frem til at fortsætte vores samarbejde og introducere endnu flere spændende forskningsprojekter i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *