En lettere adgang til flere forskningsprojekter: Læs om vores nye samarbejde med ForskningNu

Forskningspanelet og ForskningNu har indgået et nyt samarbejde der har til formål at tilbyde flere forskningsprojekter til alle Forskningspanelets medlemmer!

ForskningNu er en platform, der er skabt til at danne bro mellem patienter og aktuelle forskningsprojekter, så det bliver nemmere og mere simpelt at finde, tilmelde sig og deltage i relevante forskningsprojekter. ForskningNu arbejder med projekter i hele Danmark, og de bestræber sig på at have forskningsprojekter som passer til alle patienter.

“Forskningnu.dk blev bygget med det simple formål at gøre det nemmere for forskere og forsøgspersoner at finde hinanden. Dette er vores nordstjerne, som vi altid kigger mod når vi skal tage nye beslutninger, udvikle vores platform eller indgå nye samarbejder. Vi er derfor også super glade for vores nye samarbejde med Forskningspanelet, da de aktivt bidrager til at vi fortsat kan sprede budskabet om offentlige forskningsprojekter, der søger deltagere, til så mange danske borgere som muligt. Siger Benjamin Graungaard, Founder og CEO af ForskningNu og fortsætter;

”I sidste ende forventer vi, at dette samarbejde i vil resultere i, at endnu flere gode mennesker deltager i relevante projekter som ender ud i forskning af høj kvalitet og til sidst bidrager til en bedre og sundere fremtid.”

Nemmere adgang til deltagelse

Vi håber at samarbejdet vil føre til at vores medlemmer vil kunne deltage i flere relevante forskningsprojekter, der forsker i de behov som patienter oplever i hverdagen. Det vil betyde, at vi blandt andet vil kunne tilbyde forskningsprojekter, der handler om kost, motion og medicin. Vi håber at dette også vil være med til at skabe en endnu mere positiv oplevelse for alle vores medlemmer.

”Jeg er meget glad for vores nye samarbejde med ForskningNu. Jeg ser særligt frem til at præsentere et endnu bredere udvalg af forskningsprojekter, som vores medlemmer kan få mulighed for at deltage i.”  

Siger Rasmus Hjorth, Kommunikationschef i James Lind Care og fortsætter;

”Gennem forskningnu får vi en mulighed for at tilbyde andre typer af forskningsprojekter end dem vi er vant til at arbejde med. Det kunne bl.a. være projekter, hvor man skal teste forskellig kost af hos personer med type 2 diabetes.’’

’’ Vores største ønske er at involvere så mange af vores medlemmer i forskning, som muligt så vi kan finde nye og bedre løsninger på at leve med en kronisk sygdom. Vi håber på den måde at bidrage et bedre liv for vores medlemmer og patienter generelt.’’

Samarbejdet mellem Forskningspanel og ForskningNu vil også bidrage til en større forståelse for, hvordan deltagelse i klinisk forskning kan være med til at skabe en bedre fremtid for os alle.

Vil du vide mere om ForskningNu og deres arbejde? Besøg deres hjemmeside her: ForskningNu

Følg os på Facebook her: Forskningspanelet | Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for flere forskningsnyheder: Tilmelding Forskningspanelet – Forskningspanelet

Skrevet af Nadin Chahrour

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *