Derfor skal du deltage i vores fællesskab på Facebook!

På Forskningspanelets Facebook-side kan du læse om nye medicinske gennembrud, medlemshistorier og være en del af Forskningspanelets patientfælleskab.

Vores Facebook side giver vores medlemmer en platform, hvor de kan finde information og nyheder inden for klinisk forskning. Du kan læse personlige historier om livet med en kronisk sygdom og lære en masse om alt det, der sker indenfor forskning i ny medicinsk behandling.’’ siger Rasmus Hjorth, kommunikationschef og fortsætter

“Det er også et sted, hvor vi modtager en masse spørgsmål, som vi forsøger at besvare efter bedste evne – både på vores egne opslag og på vores annoncer. Derfor  bruger vi også  Facebooksiden til at være i dialog med vores medlemmer“.

Forskningspanelet: et patientcentreret fællesskab

Forskningspanelet er et patientfælleskab bestående af frivillige medlemmer, som både ønsker at deltage i klinisk forskning og vil være en del af et patientfælleskab som respekterer og imødekommer patienters udfordringer med deres kroniske sygdom.  

Vores Facebook-side giver dig mulighed for at holde dig ajour med nyheder fra den medicinske verden, for at lære om vores medlemmers historier og læse artikler om de seneste nyheder om medicinsk forskning og kliniske forsøg.

Nedenfor kan du se to eksempler på opslag, hvor vi deler indhold, der oplyser om livet med kronisk sygdom og informerer om seneste nyt indenfor forskningens verden.

På vores Facebook side kan du også interagere med andre medlemmer, hvor du kan dele ud af dine erfaringer. På den måde kan vi allesammen blive klogere og spille en aktiv rolle i at forbedre vores patientfælleskab.

Forskningspanelet ønsker at alle medlemmer føler sig som en del af et fællesskab, hvor man er fælles om at skabe en bedre fremtid for personer med en kronisk sygdom.

Tilmeld dig vores fællesskab på Facebook

Bliv medlem af vores Facebook side her: (10) Forskningspanelet | Facebook

Hvis du ønsker at være en del af Forskningspanelet, og holde dig opdateret om fremskridt inden for medicinsk forskning, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på følgende link: Tilmelding Forskningspanelet – Forskningspanelet

Skrevet af Nadin Chahrour

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *