Forskningspanelets bedste år hidtil!

2022 har været året hvor flere medlemmer end nogensinde før har tilmeldt sig et forskningsprojekt gennem Forskningspanelet. Helt konkret har 15.565 medlemmer af Forskningspanelet i år tilmeldt sig mindst et klinisk forskningsprojekt. Det er en ny rekord for os!

Det er en stor milepæl, fordi hver eneste der tilmelder sig et forskningsprojekt er med til at gøre en kæmpe forskel. Deres indsats bidrager til, at der kan udvikles ny og bedre medicinsk behandling“, udtaler Kommunikationschef i James Lind Care, Rasmus Hjorth, organisationen der driver Forskningspanelet.

Til sammenligning tilmeldte knap 5.000 medlemmer sig et klinisk forskningsprojekt sidste år. Det vil sige, at antallet af engagerede medlemmer i år er blevet tre gange større.

’’ I Forskningspanelet er vi blevet endnu bedre til at gøre det nemt og sikkert at deltage i klinisk forskning. Det betyder, at vores medlemmer har større lyst til at engagere sig i klinisk forskning” siger Rasmus Hjorth og fortsætter;

’’Vi har også flere forskningsprojekter at tilbyde deltagelse i. Vi  har flere aktiviteter at tilbyde vores medlemmer, vi sender flere mails, nyhedsbreve og skaber generelt mere engagement blandt vores medlemmer.”

Forskningspanelet er også vokset i antallet af medlemmer. I år har vi fået over 13.000 nye medlemmer, så vi i dag er 125.000 medlemmer i alt. Det betyder, at 2022 har været Forskningspanelets mest succesfulde år!

’’Jeg håber og tror, at vi kommer til at blive et endnu større patientfællesskab og kommer endnu tættere på vores medlemmer. Vi har et ønske om at lære deres historier at kende og lytte til deres behov, så vi kan lave medlemstilbud, der passer til deres liv med en kronisk sygdom’’ afslutter Rasmus Hjorth.

I Forskningspanelet har vi en masse ideer og ambitioner om at lave flere aktiviteter og medlemstilbud i 2023, der alt sammen skal bidrage til at engagere og involvere patienter i forskning af ny medicinsk behandling.

Teamet bag Forskningspanelet er stolte over at åbne muligheden for læring og engagement i klinisk forskning gennem vores patientfælleskab, og vi glæder os til at træde ind i det nye år med flere forskningsprojekter

Skrevet af Nadin Chahrour

One thought on “Forskningspanelets bedste år hidtil!

  1. desværre kunne jeg ikke deltage denne gang da jeg blev kaldt til skejby sygehus med henblik på en nyretransplation som jeg så fik d -12 december
    med venlig hilsen
    John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *