Nurse-Notes: Ny rapport om Forskningspanelets arbejde med forskningsprojekt om søvnproblemer

I Forskningspanelet har vi netop udgivet en ny forskningsrapport kaldet Nurse Notes. Med rapporten ønsker vi at dele den viden og erfaring, som vi har fået fra vores arbejde med at finde deltagere til et forskningprojekt , med vores medlemmer.

DU FINDER LINKET TIL RAPPORTEN I BUNDEN AF DENNE KORTE ARTIKEL

I foråret 2019 arbejdede vi i Forskningspanelet med et forskningsprojekt, der havde til formål at teste en ny behandling for personer med søvnproblemer. Forskningspanelet skulle hjælpe søvnforskere med at finde deltagere til projektet.

I forbindelse med vores arbejde med forskningsprojektet, var vi i kontakt med flere tusinder af vores danske medlemmer, og vi opnåede en masse erfaringer, viden og resultater, som vi gerne vil dele med jer medlemmer.

Derfor har vi i Forskningspanelet udviklet en ny rapportform kaldet Nurse Notes. Formatet er udviklet med formålet om at give noget værdi tilbage til jer medlemmer, når I har deltaget i et forskningsprojekt.

Rapportens indhold er et udtryk for, hvad vi har lært gennem vores arbejde med forskningsprojektet, og indeholder  gode råd fra vores forskningssygeplejersker til personer, der oplever søvnproblemer.

Vi har udsendt rapporten til alle, som har deltaget i forskningsprojektet ved enten at have udfyldt spørgeskemaet, talt i telefon med vores forskningssygeplejerske eller har deltaget i forsøg på søvnklinikken.  Nu har du som medlem også mulighed for at læse den.

Klik på linket nedenfor for at læse rapporten.
LINK: feedback-fra-forskningssygeplejersken-forskningsprojekt-om-svnproblemer

Vi håber, at I vil synes godt om den.

Skrevet af
Rasmus Hjorth
Community Manager
Forskningspanelet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *