Ny rapport om Forskningspanelets arbejde med forskningsprojekt om søvnproblemer

I foråret 2019 arbejdede vi i Forskningspanelet med et forskningsprojekt, der havde til formål at hjælpe personer med søvnproblemer med at få en bedre søvn. Forskningspanelet hjalp søvnforskere med at finde deltagere til projektet.

I vores arbejde med dette forskningsprojekt var vi i kontakt med flere tusinder af vores danske medlemmer. På baggrund af vores arbejde med forskningsprojektet opnåede vi en masse erfaringer og resultater, som vi gerne vil dele med jer medlemmer.

Du finder alt sammen i vores nye rapport, som vi har valgt at kalde Nurse Notes. Dette format er udviklet til at kunne give noget tilbage til vores medlemmer, når de har deltaget i et forskningsprojekt.

Klik på linket nedenfor for at se vores rapport.
LINK: feedback-fra-forskningssygeplejersken-forskningsprojekt-om-svnproblemer

Vi håber, at I vil synes godt om den.