Forskningspanelet er kommet på Facebook

Forskningspanelet har fået en Facebook side! På vores facebook side kan du følge med i de seneste nyheder inden for forskning, læse nyheder om vores medlemmer og se billeder og videoer.

I denne uge lancerede Forskningspanelet en ny side på Facebook. Dette er noget, som vi har glædet os meget til! Især Community Manager Rasmus Hjorth er begejstret.

“Vi er meget begejstret for at kunne præsentere vores nye Facebook side. Nu kan vi tilbyde et fællesskab for vores medlemmer, hvor vi kan dele indhold om forskning og vores medlemmer. Det glæder vi os utrolig meget til.”

Opfordring til at følge med.

Selvom Facebook siden er ny, så har allerede flere hundrede medlemmer valgt at gå ind og synes godt om siden. Det er vi utrolig glade for. Rasmus Hjorth håber også, at dette tal vil blive ved med at stige.

“Vi er rigtig glade for, at så mange allerede har valgt at synes godt om vores Facebook side. Og vi håber, og regner med, at antallet vil blive med at stige, da vi er et stort og stærkt fællesskab hos Forskningspanelet. Det vil vi også være på Facebook”

Og han fortsætter,

“Så jeg vil da opfordre alle vores medlemmer til at komme med ind på Facebook og være en del af al det spændende, der sker på vores side “.

DU KAN FINDE OS PÅ FACEBOOK VED AT KLIKKE HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *